Božić kao kod kuće

Osetite magiju Božića u hotelu Mona Plaza Zlatibor. Dozvolite nam da vam pružimo pravo Božićno iskustvo na mestu gde se udobnost susreće sa toplinom doma. Ove godine, prepustite se pravom odmoru u periodu od 05.01. do 09.01. sa popustom od 20% na boravak od minimum 3 noći po ceni već od 170 eura po osobi, dok je za decu do 10 godina usluga noćenja gratis.  

Na Badnji dan, 6. januara, Mona Plaza organizuje tradicionalno paljenje badnjaka, nakon čega vas pozivamo da nam se pridružite u druženju uz domaće kuvano vino i rakiju. Podelite trenutke radosti sa drugim gostima dok uživate u toplim napicima pod vedrim zvezdanim nebom.

Sa slavljem i tradicijom nastavljamo sledećeg dana, 7. januara. Pridružite nam se lomljenju česnice, a oni koji budu imali najviše sreće mogu pronaći posebna iznenađenja i nagrade. Ovo je prilika da zajedno doživimo radost deljenja i proslavimo Božić zajedno.

Za naše najmlađe goste, u Monica Igraonici ih čekaju praznične radionice i animacija. Osobolje edukovano za rad sa decom i animaciju pobrinuće se da mališani uživaju u svakom kutku igraonice i da sa sobom ponesu samo najlepše uspomene.

 

Rezervišite putem telefona na broj +381 31 841 021 ili online

* Plaćanje se može vršiti Banca Intesa kreditnim karticama na 3 mesečne rate

Book