Sauna svet

Ova toplotna oaza se sastoji od BIO i FINSKE saune kapaciteta 12, odnosno 20 mesta i parnog kupatila.

Bio sauna sa temperaturom od 50C˚ pogodna je za osobe koje imaju nizak pritisak i problem sa zadržavanjem vode. Ova vrsta saune idealna je izbacivanje toksina i viška tečnosti iz organizma, a preporučuje se u boravak u sauni sa intervalima od po 15 minuta u kombinaciji sa kratkim hladnim tuširanjem, čijom se kombinovanom primenom poboljšava cirkulacija.

Finska, odnosno suva sauna sa temperaturom od 90C˚ i niskom vlažnošću vazduha, 10-15% savršena je za poboljšanje cirkulacije i opuštajanje mišića. Efekti saune koji su odmah vidljivi i osetni su ti da koža dobija zdraviji sjaj, bolji tonus i elastičnost, a mišići se opuštaju.

U potpunosti posvećeno relaksaciji i zdravlju tela, parno ili tursko kupatilo je vrsta saune u kojoj je vazduh zasićen vlagom, a temperatura dostiže 42˚C. Ceo saunski prostor je fizički i zvučno izolovan od ostatka wellness centra, radi maksimizacije vašeg opuštanja. Ako želite da se ugrejete i izbacite sve toksine iz svog organizma, ovo je pravi deo wellness prostora za vas.