PRAZNIČNA NEDELJA U MONI

Uživajte u savršenom odmoru tokom prvomajskih i vaskršnjih praznika! Rezervišite sada i iskoristite specijalnu  ponudu  koja uključuje mogućnost boravka od 3 ili 5 noći. U periodu od 29.04. do 06.05. uz rezervaciju od 3 noći, ostvarujete popust od 10%, dok vam za 5 bukiranih noći nudimo sjajan popust od 20%. Deca do 7 godina borave gratis.

Za potpun doživljaj pobinuli smo se da korišćenje wellness centra Inspirium za naše goste bude gratis. Prepustite se pravom spa predahu koji ujedinjuje filozofiju Orijenta sa tehnikama i tehnologijom Zapada. Širok izbor masaža i aromatičnih pilinga udahnuće vam potpuno novu energiju.

U igraonicu Monica sva deca su dobrodošla potpuno besplatno. Naše osoblje edukovano za rad sa decom i animacijski program garantuje neprestani smeh i zabavu za mališane, dok roditelji to vreme mogu  iskostiti za omiljiene aktivnosti.

U a la carte restoranu Perun  probajte tradicionalne ukuse i specijalitete Balkana pripremljene sa ljubavlju. Za najmlađe goste spremamo kašice po zahtevu roditelja svakog dana.

 

Benefiti:

- 10% i 20% popusta

- deca do 7 godina borave gratis

- gratis korišćenje wellness centra Inspirium

- gratis korišćenje teretane

- gratis korišćenje igraonice za decu uz animacijski program

 

Rezervišite putem telefona na broj +381 31 841 021 ili online

* Plaćanje se može vršiti Banca Intesa kreditnim karticama na 3 mesečne rate

Book