VOŽNJA KVADOVA

Vožnja kvadova je odličan izbor za grupe koje zbog obaveza nemaju na raspolaganju puno vremena. Ova aktivnost može biti organizovana u trajanju od 30 min do 1h u zavisnosti od vaših mogućnosti i potreba.

Navedeno vreme se odnosi na samu vožnju, dok pri planiranju treba računati i dodatno vreme od minimum 30-45 min za kratku obuku i uvežbavanje. U program je uračunat odlazak do poligona koji je svega par minuta od hotela Mona Plaza Zlatibor (ispod Obudovice) gde se najpre vrši upoznavanje gostiju sa vozilima, vrši se proba vožnje na ravnom tlu kako bi se gosti opustili i uživali u vožnji koja sledi. Vozila su dvosedi što omogućava dodatno timsko zbližavanje članova grupe.

Maršrute su mnogobrojne, ali se u ponudi mogu izdvojiti sledeće vožnje: ka Torniku, Zlatiborskim jezerima, Semegnjevu, eventualno Spomeniku (u slučaju potreba baš kraće vožnje).

Možete se opredeliti za različite trase odnosno blagu, dinamičnu ili ekstremnu. Najbolje je odlučiti se na licu mesta u dogovoru sa vodičima kvadova koji će odbrati trasu u zavisnosti od starosne i polne strukture vaše grupe i raspoloženja gostiju.

Na polovini puta pravi se pauza kako bi vozači eventualno zamenili mesta, uživali u panorami ili napravili fotografije. 

U toku vožnje kvadova zagarantovan je dobar osećaj i uživanje u zdravom, čistom planinskom vazduhu i prelepim predelima Zlatibora.

Ova aktivnost, u slučaju većih grupa može da se kombinuje sa drugim aktivnostima, po principu rotacije.