Restorani i barovi

Restorani i barovi

Dok se o deci brinu profesionalni animatori, vi možete da uživate u baru koji je providnim staklom odvojen od igraonice, te istovremeno možete da posmatrate svoju decu dok se igraju. Igraonica zauzima površinu od 150 metara kvadratnih, dok se bar igraonice prostire na 90 metara kvadratnih. Bar nudi veliku selekciju bezalkoholnih i alkoholnih pića, kolača i sendviča. Celokupna igraonica i bar su klimatizovani.

IGRAONICA MONICA

Hotel Zlatibor Mona nudi Vam mnoštvo opcija za razonodu, zabavu i gastronomsko uživanje. Restorani Perun i Vila nude širok izbor nacionalnih jela i lokalnih specijaliteta, kao i veliki izbor različitih mogućnosti za organizaciju privatnih i korporativnih događaja. Lada bar je oaza za opuštanje i razonodu posle dugačkog dana ispunjenog raznovrsnim poslovnim, sportskim ili rekreativnim aktivnostima.

Za decu su obezbeđeni igraonica sa velikim izborom sadržaja prilagođenih svim uzrastima i animatori tokom cele letnje sezone.

IGRAONICA MONICA
RESTORAN VILA
RESTORAN VILA

Restoran Vila je pansionski restoran hotela, u kojem gosti koji imaju pansionske pakete ishrane mogu da uživaju u nacionalnoj i internacionalnoj kuhinji, gde se doručak i večera služe u vidu švedskog stola.

LADA BAR

Lada bar zauzima centralno mesto u hotelu, a svojim dugačim šankom, posebnim delom za sedenje i poslastičarnicom nudi gostima savršeni prostor za uživanje i opuštanje pre i posle obroka ili u pauzama između sastanaka.

LADA BAR
RESTORAN PERUN
RESTORAN PERUN

Ušuškan u najmirnijem delu hotela, nacionalni restoran i vinski bar Perun predstavlja pravo mesto za ljubitelje dobrog zalogaja i kvalitetnih domaćih i inostranih vina.