Šonda gastro bar

Šonda gastro bar

Dobro došli na mesto na kojem nastaju nezaboravne čokoladne uspomene!
Dobro došli na mesto na kojem nastaju nezaboravne čokoladne uspomene!

 

Naša kafeterija smeštena je na mestu na kojem je pre više od jednog veka poslovala prva srpska fabrika čokolade. Slatku prošlost i industrijske elemente smo zadržali, iskombinovali sa urbanim dizajnom i stvorili prostor u kojem nastaje jedinstveno iskustvo. Napravite pauzu u toku užurbanog beogradskog dana, a veče provedite uz zvuke dobre muzike.

Šonda gastro bar ima dva ulaza za naše goste - jedan kroz moderan ambijent hotela iz Solunske ulice, drugi kroz vrata prve srpske fabrike čokolade iz ulice Cara Uroša. Prepustite se pravom užitku uz kremaste kafe, čokoladne napitke i brojne poslastice sa Šonda pečatom.

Restoran

Spremite se za nezaboravno iskustvo i uživajte u najrazličitijim ukusima upakovanim u specijalitete koji će prijati svakom vašem čulu. Nekada prva fabrika čokolade, danas fabrika izuzetnih ukusa koja spaja tradiciju sa modernim. Od autentičnih srpskih jela, preko internacionalne kuhinje, do mnogobrojnih poslastica – u našem jelovniku možete pronaći sve. 

Restoran
Bar
Bar

Ljubitelji dobrih koktela i kvalitetnog zvuka – dobrodošli u vaše novo mesto u gradu! Bilo da želite da okupite standardnu ekipu ili biste se prepustili dobroj muzici – naš bar je pravo mesto za vas. Pripremili smo bogatu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića, zalogaje koji se uz njih savršeno kombinuju i najbolje bendove i DJ-eve čiji nastupi će davati posebne note našim muzičkim večerima.

Preporuke

Preporuke

šefa kuhinje
Šondina Olga

Čokoladni 70% genaž sa medom/mus od mlečne čokolade/lešnik kranč/sveže voće

Čokoladna fantazija

Mus od crne čokolade sa čokoladnim listićima i hrskavim kuglicama čokolade - genaž.

Kremasta jagoda

Sable biskvit sa gelom od zove i kremom od domaćih jagoda.