LAST MINUTE 16.09-21.09.

Iskoristite Last minute ponudu u periodu od 16.septembra do 21.septembra po ceni već od 75 evra po osobi  za 3 dana. Deca do 12 godina borave gratis.


Zlatibor je pravi izbor za sve avanturiste, ljubitelje prirode, porodice sa mališanima koje žele da istražuju Zlatibor i okolinu, jer nadomak centra, gde je smešten hotel Mona Plaza nalazi se i veliki broj prirodnih lokacija i staza zdravlja koje morate obavezno da posetite!

Prelepo Ribničko jezero je jedna od tih lokacija, kao i najviši vrh Tornik. To je ujedno i jedinstvena prilika da se vi i članovi vaše porodice provozate i iskusite pravu panoramsku vožnju Gold gondolom, najdužom žičarom na celom svetu!

Za sve hedoniste, tu je wellness centar Inspirium! Uživajte u jednom velikom i dva manja bezena, sauna svetu i prepustite se raznovrsnom programu tretmana i masaža a sve u cilju revitalizacije vašeg tela i duha. Nakon ovog užitka posetite  a la carte restoran Perun i probajte neke od naših specijaliteta inspirisanih balkanskom kuhinjom koje naši šefovi pripremaju od svežih, lokalnih sastojaka.

Za najmlađe goste, tu je i Monica igraonica u okviru koje animatori organizuju razne zabavne aktivnosti, igre i kreativne radionice. Dok oni uživaju, roditelji se mogu opustiti i osvežiti uz piće na terasi ili uživati u trenucima mira.

Ne propustite priliku da se opustite, provedete vreme sa svojom porodicom i stvorite nezaboravne uspomene na Zlatiboru. Vaš savršen odmor je samo jedan klik daleko!

Benefiti paketa:

- deca do 12 godina borave gratis

- cena već od 75 evra po osobi za dve noći

- gratis korišćenje igraonice i wellness centra
 

Rezervišite sobu već sada i uživajte u svakom slobodnom danu i trenutku u Hotelu Mona Plaza Zlatibor.

Pozovite nas na +381 31 841 021 ili rezervišite online

Radujemo se vašoj poseti.

* Plaćanje se može vršiti Banca Intesa kreditnim karticama na 3 mesečne rate

Book