JESEN U MONI

Hotelski sadržaji idealno su prilagođeni svim potrebama porodica sa decom. Besplatna dečja igraonica uz animacijski program, kao i raznovrsne aktivnosti za celu porodicu garantuju smeh i zabavu za sve. Za jedinstveno zlatiborsko iskustvo obezbedili smo i besplatnu vožnju Gold gondolom, najdužom žičarom na svetu.

Ovo je pravo vreme za opuštanje i beg od svakodnevnog stresa. Naš wellness centar nudi širok izbor tretmana i masaža koje će vas osvežiti i obnoviti. Zaboravite na sve brige i prepustite se miru i tišini, jer gosti hotela Mona Plaza Zlatibor imaju gratis korišćenje wellness centra Inspirium.

U a la carte restoranu Perun, probajte tradicionalne ukuse i specijalitete Balkana pripremljene sa ljubavlju. Za najmlađe goste spremamo kašice po zahtevu roditelja svakog dana.

Hotel Mona Plaza je vaša baza za istraživanje Zlatibora. Posetite obližnje atrakcije, kao što su Gostiljski vodopadi, Tornik, i Muzej na otvorenom "Staro selo". Upoznajte lokalnu kulturu i obogatite svoj odmor nezaboravnim doživljajima.

Otkrijte magičnu jesen na Zlatiboru u hotelu Mona Plaza i rezervišite svoj boravak već danas!

Benefiti paketa:

- deca do 12 godina borave gratis

- gratis korišćenje wellness centra Inspirium

- gratis korišćenje igraonice uz animacijski program

- gratis vožnja gondolom

Cena već od 115 evra po osobi za četiri dana.

 

Rezervišite sobu već sada i uživajte u svakom slobodnom danu i trenutku u Hotelu Mona Plaza Zlatibor.

Pozovite nas na +381 31 841 021 ili rezervišite online

Radujemo se vašoj poseti.

* Plaćanje se može vršiti Banca Intesa kreditnim karticama na 3 mesečne rate

Book