DECEMBAR U MONI

Nakon mnogobrojnih avantura u prelepoj prirodi, na čistom zlatiborskom vazduhu, prepustite se uživanju u wellness centru koji nudi širok izbor tretmana i masaža koji će vas potpuno revitalizovati i udahnuti vam novu energiju. Iskoristite priliku za bezbrižno uživanje u hotelu Mona Plaza Zlatibor, jer smo za naše goste obezbedili gratis korišćenje wellness centra Inspirium.

Hotelski sadržaj prilagođen potrebama porodice garantuje neprastanu zabavu i smeh za sve uzraste, a za naše najmlađe goste korišćenje Monice Igraonice je potpuno besplatno. Osoblje edukovano za rad sa decom i animaciju brinuće o mališanima, dok roditelji za to vreme mogu odraditi svoj omiljeni trening u teretani ili uživati u omiljenom piću.

Za sve ljubitelje balkanske kuhinje garantujemo autentično gastronomsko iskustvo u našem a la carte restoranu Perun. Za najmlađe goste pripremamo kašice po zahtevu roditelja svakog dana.

Istražite Zlatibor i posetite obližnje atrakcije kao što su Mokra Gora, Tornik, Muzej na otvorenom “Staro selo” i mnoge druge.

Benefiti paketa:

- deca do 12 godina borave gratis

- gratis korišćenje wellness centra Inspirium

- gratis korišćenje teretane

- gratis korišćenje igraonice za decu uz animacijski program

- 30 % popusta

 

Rezervišite sobu već sada i uživajte u svakom slobodnom danu i trenutku u Hotelu Mona Plaza Zlatibor.

Pozovite nas na +381 31 841 021 ili rezervišite online

Radujemo se vašoj poseti.

* Plaćanje se može vršiti Banca Intesa kreditnim karticama na 3 mesečne rate

Book