SRETENJE U MONI

U hotelu Mona Plaza Zlatibor čeka vas specijalna ponuda u periodu od 14.02. do 18.02. sa 10% popusta za boravak od minimum 4 noći po ceni već od 270 eura po osobi, dok deca do 7 godina borave gratis.

Nakon raznolikih aktivnosti na snegu i bogatog sadržaja zlatne planine prepustite se uživanju u wellness centru koji nudi širok izbor masaža i aromatičnih pilinga koji garantuju kompletan oporavak duha i tela. Iskoristite priliku i bezbrižno provedite praznik sa porodicom jer smo se pobrinuli da korišćenje wellness centra Inspirium za naše goste bude potpuno besplatno.

Bogat hotelski sadržaj garantuje neprestanu zabavu za sve uzraste, a za naše najmlađe goste korišćenje Monice Igraonice je potpuno besplatno. Osoblje hotela edukovano za rad sa decom i animaciju brinuće o mališanima, dok roditelji to vreme mogu iskoristiti da odrade svoj omiljeni trening u našoj teretani ili da uživaju u svom omiljenom piću.

U a la carte restoranu Perun probajte tradicionalne ukuse i specijalitete Balkana pripremljene sa ljubavlju. Za najmlađe goste spremamo kašice po zahtevu roditelja svakog dana.

 

Benefiti paketa:

popust 10%

- gratis korišćenje wellness centra Inspirium

- gratis korišćenje igraonice uz animacijski program

- gratis korišćenje teretane

- deca do 7 godina borave gratis

 

 

Benefiti paketa:

- 10% popusta

- Deca do 7 godina borave gratis

- Gratis korišćenje wellness centra Inspirium

- Gratis korišćenje teretane

- Gratis korišćenje igraonice za decu uz animacijski program

 

* Za održavanje škole skijanja, potrebno je najmanje petoro zainteresovane dece.  Termin za školicu skijanja je od 09.00h do 10.00h. Održavanje školice skijanja zavisi od vremenskih uslova.

* Plaćanje se može vršiti Banca Intesa kreditnim karticama na 3 mesečne rate

Book