ZIMSKI RASPUST U MONI

Zimski raspust sve je bliži a samim tim i prilika da se uputite na vašu omiljenu porodičnu destinaciju. Neka ovaj raspust protekne u znaku neodoljive prirode i magičnih trenutaka uživanja za celu porodicu. U hotelu Mona Plaza Zlatibor očekuje vas specijalna ponuda u periodu od 09.01. do 21.01. sa popustom od 10% na boravak od minimum 4 noći po ceni već od 215 eura po osobi, dok deca do 7 godina borave gratis. Ukoliko boravite namjmanje 6 noći obezbedili smo i gratis školicu skijanja za Vaše mališane.

Nakon brojnih aktivnosti i bogatog sadržaja u prirodi zlatne planine prepustite se uživanju u wellness centru koji nudi širok izbor tretmana i masaža koji garantuju kompletan oporavak duha i tela. Iskoristite priliku i bezbrižno provedite školski raspust sa porodicom u hotelu Mona Plaza Zlatibor, jer smo za naše goste obezbedili i gratis korišćenje wellness centra Inspirium.

Za naše najmlađe goste korišćenje Monice Igraonice je potpuno besplatno. Osoblje hotela edukovano za rad sa decom i animaciju brinuće o mališanima, dok roditelji to vreme mogu iskoristiti za aktivnosti koje ih relaksiraju, poput omiljenog treninga ili pića sa prijateljima.

U a la carte restoranu Perun, isprobajte tradicionalne ukuse i specijalitete Balkana pripremljene s ljubavlju. Za naše najmlađe goste spremamo kašice po zahtevu roditelja svakog dana.

 

Benefiti paketa:

- 10% popusta

- Deca do 7 godina borave gratis

- Gratis korišćenje wellness centra Inspirium

- Gratis korišćenje teretane

- Gratis korišćenje igraonice za decu uz animacijski program

- Za boravak od minimum šest noći, tri časa u školi skijanja za decu od 5 do 12 godina

* Za održavanje škole skijanja, potrebno je najmanje petoro zainteresovane dece.  Termin za školicu skijanja je od 09.00h do 10.00h. Održavanje školice skijanja zavisi od vremenskih uslova.

* Plaćanje se može vršiti Banca Intesa kreditnim karticama na 3 mesečne rate

Book