LETO U MONI

Planinska letnja jutra uz vaš omiljeni ritual za buđenje! Uživajte u sunčanim danima provedenim u istraživanju prirode Zlatibora, dok vas u srcu grada čeka oaza relaksacije, sinonim dobre hrane i odmora.

Bez obzira da li ste na porodičnom odmoru, romantičnom vikendu ili solo avanturi, hotel Mona Plaza na Zlatiboru će učiti sve da vaša iskustva budu jedinstvena i nezaboravna.

Večeri provedite u nacionalnom restoranu Perun, gde svaki obrok postaje gastronomski doživljaj, ili se opustite u našem wellness centru Inspirium, gde će vas vrhunski tretmani osloboditi stresa i napetosti. Stvorite autentične i nezaboravne trenutke u našem hotelu, gde svaki detalj odražava našu posvećenost vašem uživanju i komforu.

Dođite i doživite Zlatibor u  punom sjaju, uz sve pogodnosti i toplinu koju pruža hotel Mona Plaza Zlatibor. Srdačno vas očekujemo u periodu od 05.07 - 31.08.2024. kada smo pripremili jedinstvenu ponudu.

Tri noći: Uživajte u 10% popusta na već snižene cene. Cena već od 140 EUR po osobi za uslugu noćenja sa doručkom.

Pet noći: Osigurajte sebi 15% popusta na već snižene cene. Cena već od 220 EUR po osobi za uslugu noćenja sa doručkom.

Sedam noći: Rezervišite sedam noći i ostvarite čak 20% popusta na već snižene cene. Cena već od 299 EUR po osobi za uslugu noćenja sa doručkom.

Deca do 7 godina borave gratis, a uz boravak od minimum pet noći, obezbeđujemo vam i besplatnu vožnju gondolom, kako biste uživali u panoramskom pogledu na pejzaže Zlatibora.

 

Benefiti paketa:

- Do 20% popusta

- gratis korišćenje wellness centra Inspirium

- gratis korišćenje igraonice uz animacijski program

- gratis korišćenje teretane

- za decu do 7 godina noćenje je gratis

- za minimum 5 noćenja, gratis vožnja Gold gondolom

Book