RESTORANI I BAROVI

IGRAONICA MONICA
IGRAONICA MONICA

Dok se o deci brinu profesionalni animatori, vi možete da uživate u baru koji je providnim staklom odvojen od igraonice, te istovremeno možete da posmatrate svoju decu dok se igraju. Igraonica zauzima površinu od 150 metara kvadratnih, dok se bar igraonice prostire na 90 metara kvadratnih. Bar nudi veliku selekciju bezalkoholnih i alkoholnih pića, kolača i sendviča. Celokupna igraonica i bar su klimatizovani.

RESTORAN PERUN

Ušuškan u najmirnijem delu hotela, nacionalni restoran i vinski bar Perun predstavlja pravo mesto za ljubitelje dobrog zalogaja i kvalitetnih domaćih i inostranih vina.

RESTORAN PERUN
RESTORAN VILA
RESTORAN VILA

Restoran Vila je pansionski restoran hotela, u kojem gosti koji imaju pansionske pakete ishrane mogu da uživaju u nacionalnoj i internacionalnoj kuhinji, gde se doručak i večera služe u vidu švedskog stola.

LADA BAR

Lada bar zauzima centralno mesto u hotelu, a svojim dugačim šankom, posebnim delom za sedenje i poslastičarnicom nudi gostima savršeni prostor za uživanje i opuštanje pre i posle obroka ili u pauzama između sastanaka.

LADA BAR