ROBIN HOOD ADVENTURE

Robin Hood avantura je idealna aktivnost za izgradnju jakog timskog duha i podizanje samopouzdanja članova tima na viši nivo.

Na samo 15 minuta od našeg hotela u potpuno prirodnom okruženju nalazi se savršena lokacija na kojoj možete da podignete Vaše samopouzdanje, poverenje i timski duh na viši nivo.

Za Vas smo osmislili adrenalin park u prelepoj bukovoj šumi koji se sastoji iz ukupno šest aktivnosti postavljenih na prostoru od 300 metara i na kojima vas čekaju iskusni instruktori Extreme Summit Team-a. Delimo vas u timove u zavisnosti od veličine grupe tako da u rotaciji svi prođu sve aktivnosti za ukupno 4h koliko i traje ova avantura.

Prva aktivnost predstavlja uzbudljivu adrenalinsku vožnju Zip line-om kroz staru bukovu šumu. Da biste savladali drugu aktivnost nazvanu On the edge potrebno je da pređete između dve stene uz pomoć užeta. 

 

Keep climbing je treća aktivnost koja vam pomaže da penjanjem pomoću užeta stignete do vrha stene i savladate na prvi pogled nezamisliv cilj. Absail, četvrta aktivnost, razvija osećaj poverenja, jer podrazumeva spuštanje niz uže po gotovo vertikalnoj steni, koje je, ukoliko verujemo instruktorima, zapravo vrlo jednostavno. Sledi peta aktivnost Mirno more koja obuhvata penjanje uz mornarske lestve i kačenje zastave tima na vrh jarbola. Da bi se uspešno savladala poslednja aktivnost Robin Hood avanture koja nosi naziv Zidanje Skadra na Bojani, potrebno je da ceo tim pomaže jednom svom članu koji ima zadatak da složi deset gajbica ispod sebe, sve vreme vešto održavajući balans. Za one koji se umore između starih stabala razapete su ležaljke, u kojima mogu da naprave predah i uživaju u prirodi koja ih okružuje.