ADRENALINE ADVENTURE

Rezervat prirode Uvac je jedno od najlepših mesta jugozapadne Srbije. U njegovoj dolini smešteno je Radoinjsko jezero i predstavlja pravo parče raja u ovim predelima.

Rekreativna vožnja kajaka na Radoinjskom jezeru u bajkovitom rezervatu prirode “Uvac”, penjanje uz stenu, treking i orijentiring igrice su aktivnosti koje vam pružaju priliku da doživite čari gotovo netaknute prirode. Idealno za ljubitelje prirode, svežeg vazduha, reka i jezera i sve one koji su spremni da se prepuste novoj avanturi koju će sigurno pamtiti!

Slobodno penjanje uz stenu pomoću užeta razvija koncentraciju, osećaj za ravnotežu, oslobađa strah od visine, jača volju i upornost. Kajak doživljaj je namenjen onima koji žele da upoznaju Srbiju iz neke druge perspektive i otkriju najrazličitije skrivene uvale, pećine i rukavce, dok je treking idealan za sve koji žele da dosegnu do najlepših vidikovaca zlatiborskog kraja.

 

Set ovih aktivnosti je dobitna kombinacija za jačanje timskog duha, bolje upoznavanje i zbližavanje učesnika koja garantuje povratak pun pozitivne energije.

Ovu avanturu organizujemo u saradnji sa agencijom Extreme Summit Team, čiji će Vam profesionalni instruktori dati osnovne instrukcije i savete kako biste u potpunosti uživali u avanturi, a njihova stručnost obezbediće da budete bezbedni u svakom trenutku.

Za ovu aktivnost, u zavisnosti od veličine grupe, potrebno je odvojiti od 3-5h.