Wellness centar Inspirium je ekskluzivni kompleks za rekreaciju, relaksaciju i sveobuhvatnu revitalizaciju vašeg duha i tela. Inspirium se prostire na 1200 m2 prelepo uređenog prostora u kojem su predstavljeni Wellness sadržaji koji ujedinjuju filozofiju Orijenta sa tehnikama i tehnologijom Zapada.

Wellness centar obuhvata prostor sa saunama i parnim kupatilom, bazenom za plivanje i toplim bazenima za opuštanje, fitness centrom i posebnim prostorijama za masaže i tretmane.

Wellness centar dizajniran je tako da se u svlačionice ulazi kroz elektronski sistem. Sve svoje vredne stvari ostavljate na sigurnom, kako biste mogli u potpunosti da se opustite i prepustite svom opuštanju.

Prijatne mirisne note, profesionalno i ljubazno osoblje, kombinacija umirujućih boja i prirodnih materijala kojima je uređen enterijer, osmišljeni su da od prvog trenutka stvore ambijent koji opušta i umiruje. Prvim korakom u ovaj jedinstven wellness centar ostavljate svoje dnevne brige ispred vrata i započinjete svoje putovanje ka opuštanju, regeneraciji i boljem opštem stanju Vašeg tela.

Od 01.11.2019. radno vreme wellness centra Inspirium je sledeće:

Radno vreme wellness centra radnim danima (pon-čet): 10:00 - 22:00h

Radno vreme wellness centra petkom: 10:00 - 23:00h

Radno vreme wellness centra subotom: 08:00 - 23:00h

Radno vreme wellness centra nedeljom: 08:00 - 20:00h

Za decu do 12 godina radnim danima ulaz je slobodan od  10:00 - 18:00h, a vikednom od 08:00 - 18:00h

* Od 15. decembra ujutru do 19. decembra ove godine bazeni velnes centra neće biti u funkciji zbog redovnog održavanja. Ipak, gosti će od 17. decembra moći da uživaju u sauni i parnom kupatilu bez doplate, kao i da borave u prostoru oko bazena. Takođe, od 16. do 19. decembra gostima će biti omogućen popust od 15% na sve usluge koje zakažu u našem velnes centru.

Posetite sajt našeg wellness centra  www.monawellness.com