Wellness centar Inspirium je ekskluzivni kompleks za rekreaciju, relaksaciju i sveobuhvatnu revitalizaciju vašeg duha i tela. Inspirium se prostire na 1200 m2 prelepo uređenog prostora u kojem su predstavljeni Wellness sadržaji koji ujedinjuju filozofiju Orijenta sa tehnikama i tehnologijom Zapada.

Wellness centar obuhvata prostor sa saunama i parnim kupatilom, bazenom za plivanje i toplim bazenima za opuštanje, fitness centrom i posebnim prostorijama za masaže i tretmane.

Wellness centar dizajniran je tako da se u svlačionice ulazi kroz elektronski sistem. Sve svoje vredne stvari ostavljate na sigurnom, kako biste mogli u potpunosti da se opustite i prepustite svom opuštanju.

Prijatne mirisne note, profesionalno i ljubazno osoblje, kombinacija umirujućih boja i prirodnih materijala kojima je uređen enterijer, osmišljeni su da od prvog trenutka stvore ambijent koji opušta i umiruje. Prvim korakom u ovaj jedinstven wellness centar ostavljate svoje dnevne brige ispred vrata i započinjete svoje putovanje ka opuštanju, regeneraciji i boljem opštem stanju Vašeg tela.

Radno vreme wellness centra Inspirium je svim danima od 12 - 21h.

Deca do 12 godina koriste bazen od 12 do 18 h.

 

NOVE MERE

U skladu sa smernicama nadležnih organa, a u cilju zaštite gostiju i zaposlenih, primenjujemo sve mere zaštite i prevencije.

Zamolićemo vas da se pridržavate sledećih mera:

  • boravak u wellness centru treba zakazati jedan dan unapred, putem brojeva 063/571-804 ili 031/841-190,
  • boravak u wellness centru je ograničen na 2h.

U wellness centru u isto vreme može biti maksimalano 40 gostiju.

Prioritet prilikom zakazivanja termina u wellness centru imaju gosti hotela.

*Wellness centar Inspirium trenutno je, zbog mera bezbednosti i zaštite, otvoren samo za goste hotela.

Posetite sajt našeg wellness centra  www.monawellness.com