Ova ponuda idealna je za grupe koje zbog obaveza nemaju na raspolaganju puno vremena. Može se organizovati u trajanju od pola sata do sat prema vašim mogućnostima i potrebama. Ovim se misli samo na čistu vožnju pri čemu pri planiranju treba računati i dodatno vreme od minimum 30-45 min za kratku obuku i uvežbavanje. U program je uračunat odlazak do poligona koji je svega par minuta od hotela Zlatibor Mona (ispod Obudovice) gde se najpre vrši upoznavanje gostiju sa vozilima, vrši se proba vožnje na ravnom tlu kako bi se gosti opustili i uživali u vožnji koja sledi. Vozila su dvosedi što omogućava dodatno timsko zbližavanje članova grupe.

Maršrute su mnogobrojne, ali se u ponudi mogu izdvojiti sledeće vožnje: ka Torniku, Zlatiborskim jezerima, Semegnjevu, eventualno Spomeniku (u slučaju potreba baš kraće vožnje).

Najbolje je odlučiti se na licu mesta u dogovoru sa vodičima kvadova koji će odbrati trasu u zavisnosti od starosne i polne strukture vaše grupe i raspoloženja gostiju.

Svi ovi faktori određuju odabir trase, odnosno blaže padine ili dinamičnije i ekstremnije vožnje. Na polovini puta pravi se pauza kako bi vozači eventualno zamenili mesta, uživali u panorami ili napravili fotografije. Ono što vam je u ovom paketu garantovano su prelepi predeli naše planine, osećaj jedinstva grupe i zdrav, čist, planinski vazduh.

Vezano za ovu aktivnost treba imati u vidu da je maksimalni broj vozila 10, odnosno da 20 gostiju može istovremeno učestvovati u ovoj aktivnosti.

Kontakt za organizovanje aktivnosti za grupe koje odsedaju u hotelu:

  • Email: sales@monahm.com