Hotel Zlatibor Mona nudi mogućnost organizovanja team building-a za Vašu kompaniju, ali i daje Vam šansu da ga sami kreirate shodno Vašim potrebama i željama.

Svi naši programi i aktivnosti su interaktivnog karaktera, podstiču kreativnost i razmišljanje, bude sportski duh i želju za pobedom. Na taj način se razvija timski duh i poboljšava komunikacija među članovima.

Ukoliko imate neku svoju zamisao kako biste voleli da izgleda Vaš idealni team building, budite slobodni da je podelite sa nama! Mi ćemo sadržaj team building programa prilagoditi upravo Vašim preferencijama i ciljevima koje želite da postignete.

Naš glavni cilj je da obezbedimo odlično druženje i zabavu vrednu pamćenja, zato nas slobodno kontaktirajte kako bismo zajedno skrojili najbolju ponudu za Vas i Vaše zaposlene.

 

Team building aktivnosti organizujemo u saradnji sa našim partnerskim agencijama čiji će stručni instruktori uz profesionalni i prijateljski odnos učiniti Vašu avanturu bezbednom i omogućiti da se prepustite doživljaju na najbolji mogući način.

Kliknite i izaberite svoju avanturu!

Kontakt za organizovanje aktivnosti za grupe koje odsedaju u hotelu:

  • Email: sales@monahm.com