Reka Drina, mirna, svoja - a više nego gostoljubiva.
Nastaje spajanjem Tare i Pive i kao da je uspela da divljinu ovih dveju reka ukroti i pripitomi. Poznata je po svojim atraktivnim kanjonskim predelima, veštačkim jezerima, bogatstvom rečne ribe. Oko njenih obala prostiru se kotlinska proširenja sa obradivim i naseljenim poljima, ali i strme obale klisurastog i kanjonskog tipa, obrasle vrbama, topolama i niskim žbunjem.

* za vreme samog splavarenja pravi se nekoliko pauza radi fotografisanja nekih od atrakcija (reka Godina koja se sliva u Drinu posle svega 365m od svog izvora,a u Drinu se uliva prelepim vodopadom visine od oko 12-15m)
* po završetku splavarenja organizovan je ručak na terasi na samoj reci
* povratak u hotel

 
U organizaciji ove aktivnosti treba u vidu imati sledeće :
- ponuda idealna za grupe koje žele raznoliku ponudu kao što je u ovom slučaju off-road + reka, a pri tome nisu za ekstremniji tip raftinga kao što je Tara, takođe su više raspoloženi za “sight-seeing” tip aktivnosti – žele da vide nešto novo, po malo i da osete naš kraj ali bez previše uzbuđenja (dakle stariji, ozbiljniji poslovni skupovi koji ne insistiraju na team building akcentu već žele da svojim poslovnim saradnicima upriliče lepo provedeno vreme)

 

Kontakt za organizovanje aktivnosti za grupe koje odsedaju u hotelu:

  • Email: sales@monahm.com