Na samo 15 minuta od našeg hotela u potpuno prirodnom okruženju nalazi se savršena lokacija na kojoj možete da podignete Vaše samopouzdanje, poverenje i timski duh na viši nivo. Za Vas smo osmislili adrenalin park u prelepoj bukovoj šumi koji se sastoji iz ukupno šest aktivnosti postavljenih na prostoru od 300 metara i na kojima vas čekaju iskusni instruktori Extreme Summit Team-a. Delimo vas u timove u zavisnosti od veličine grupe tako da u rotaciji svi prođu sve aktivnosti za ukupno 4h koliko i traje ova avantura.

Probudite duh Robin Hood-a u sebi kroz adrenalinsku vožnju „Zip line-om“ kroz staru bukovu šumu. Pređite između dve stene uz pomoć užeta i savladajte drugu aktivnost „on the edge“. 

Keep climbing“ kao treća aktivnost pomaže Vam da penjanjem uz pomoć užeta savladate na prvi pogled nezamisliv cilj, dok ste sve vreme potpuno bezbedni i osigurani najsavremenijom opremom. 

Na sledećoj aktivnosti razvijamo poverenje u partnera i tim, jer je to ključ pobede pa tako „absail“ - spuštanje niz uže po gotovo vertikalnoj steni na kraju bude vrlo jednostavno uz podršku EST instruktora.

Stižemo do pete aktivnosti „Mirno more“ gde se penjemo uz mornarske lestve kako bismo okačili zastavu našeg tima na vrh jarbola. Kao poslednja aktivnost „zidanje Skadra na Bojani“ zajedničkim snagama bodrimo jednog člana tima koji ima zadatak da složi deset gajbica ispod sebe a da pri tom ne sruši gajbice ili on sam ne padne sa njih. Za one koji se umore između starih stabala razapete su ležaljke (hammock) tako da možete i da prilegnete.

Ako je ovo Vaša avantura, kontaktirajte nas za dodatne informacije: 

  • Email: sales@monahm.com