Mnogi od nas još od malih nogu sanjaju o tome da lete.
 
Hotel Zlatibor Mona omogućava da se taj san i ostvari upravo u našoj organizaciji i na obroncima Zlatibora.
 

Prvi let, visina od koje zastaje dah, neverovatni predeli koji promiču ispod letača, prijatelji-kolege koji sa mesta poleta skandiraju Vaše ime dajući Vam na taj način hrabrost da se otisnete u vazduh - sve ovo skupa čini nezaboravno životno iksustvo.

Mesto poleta je poslednji vrh Čigotinog masiva koji se nalazi na 1422 m nadmorske visine. Sa tog mesta sama panorama je takva da zastaje dah – vidi se veliki deo Zlatibora, Ovčar, Kablar i vrhovi Tare.


Na ovoj zaravni se najpre vrši upoznavanje kandidata sa opremom, priprema za skok i šta ih očekuje, daju se osnovna i dragocena uputstva. Upravo u ovim momentima se dešava kulminacija adrenalina u svakom od kandidata za let – potrebno je odagnati neminovni strah u trenutku odvajanja stopala od litice! Isti ovaj strah nestaje onog momenta kada na njegovo mesto dođe osećaj neopisive slobode i moći!

Sam let traje od 15-20 min,u zavisnosti od klimatskih uslova – vetra pre svega. Leti se u tandemu sa iskusnim pilotima čiji su predstavnici g. Branko Janković i Zoran Petrović, obojica piloti Jata. Zoran Petrović je najpoznatiji i najtrofejniji parglajding pilot Evrope, u čijim ćete rukama biti apsolutno sigurni.

Svako od letača će pored sjajnog osećaja sa sobom poneti i fotografiju iz vazduha.

Povratak od mesta sleta do hotela Zlatibor Mona traje 20 min. Opciono, po sletu možemo da ponudimo i nastavak druženja u autentičnom Zlatiborskom selu i prirodi.

Kontakt za organizovanje aktivnosti za grupe koje odsedaju u hotelu:

  • Email: sales@monahm.com