Odavno je svima poznato da je Srbija svojim prirodnim lepotama u samom svetskom vrhu, pri čemu se posebno izdvaja zapadna Srbija ponosna na svoje planinske obronke, planina Zlatibor, Tara i Zlatar.

Posebnom off road turom vam nudimo mogućnost da dođete do najskrivenijih, najlepših i skoro netaknutih delova zlatiborskog kraja. Doživljaj ovog prirodnog prostranstva i divljine dodatno je pojačan jer se koriste terenska vozila čije gume „izbegavaju“ asfalt i standardne puteve, i biraju makadam, proplanke, potoke i uzbrdice. Vreme trajanja ove aktivnosti određuje se u zavisnosti od odabrane kilometraže za vožnju.

Koju god od ovih destinacija da izaberete, sa sigurnošću možete znati da to neće biti tipičan obilazak lepih predela, već ćete kao naši gosti, u periodu trajanja vožnje imati priliku da zaista vidite i osetite pravi duh Zlatibora, kojeg nema na standardnim turističkim prospektima!

Predložene ture:

  • Vrh Čigote, izletište Zaoglina, Vidikovac. Udaljenost od centra Zlatibora oko 20 km.
  • Vrh Tornika, vidikovac na 1496 m. Udaljenost oko 20km.
  • Vrhovi Panjak i Viogor iznad Mokre Gore, autentični planinski motivi, čobanske kolibe, prelepi vidikovci-prema Bosni.
  • Mokra Gora preko Semegnjeva, brda Panjak i Viogor, u povratku preko planinskog venca Gruda i nekadašnjeg prvog Zlatiborskog izletišta Oko. Adrenalinska terenska vožnja. Udaljenost od centra Zlatibora oko 35km.
  • Manastir Uvac i kanjon reke Uvac, udaljenost oko 25km.

U vašu izabranu turu možemo uključiti i dodatne aktivnosti poput planinskog piknika (jagnje na ražnju, roštilj), planinarenja, ribolova i sl. 

Kontakt za organizovanje aktivnosti za grupe koje odsedaju u hotelu:

  • Email: sales@monahm.com