Odavno je svima poznato da je Srbija svojim prirodnim lepotama u samom svetskom vrhu, pri čemu se posebno izdvaja zapadna Srbija ponosna na svoje planinske obronke, planina Zlatibor, Tara i Zlatar. Posebnom off road turom, našim gostima nudimo mogućnost da dođu do najskrivenijih, najlepših i praktično netaknutih delova ovih planina. Sam doživljaj ove netaknute divljine i prirodnog prostranstva je dodatno pojačan jer se koriste terenska vozila čije gume prosto “beže” od asfalta i standardnih puteva, već biraju makadam, proplanke, potoke i uzbrdice.

Predložene ture:

  • Vrh Čigote, izletište Zaoglina, Vidikovac. Udaljenost od centra Zlatibora oko 20 km.
  • Vrh Tornika, vidikovac na 1496 m. Udaljenost oko 20km.
  • Vrhovi Panjak i Viogor iznad Mokre Gore, autentični planinski motivi, čobanske kolibe, prelepi vidikovci-prema Bosni
  • Mokra Gora preko Semegnjeva, brda Panjak i Viogor, u povratku preko planinskog venca Gruda i nekadašnjeg prvog Zlatiborskog izletišta Oko. Adrenalinska terenska vožnja. Udaljenost od centra Zlatibora oko 35km.
  • Manastir Uvac i kanjon reke Uvac, udaljenost oko 25km.

Koju god od ovih destinacija da izaberete, sa sigurnošću možete znati da to neće biti tipičan obilazak lepih predela, već ćete kao naši gosti, u periodu trajanja vožnje imati priliku da zaista vidite i osetite pravi duh Zlatibora, kojeg nema na standardnim turističkim prospektima!

Dodatne pogodnosti:
U vašu izabranu turu možemo uključiti i dodatne aktivnosti poput planinskog piknika (jagnje na ražnju, roštilj), planinarenja, ribolova i sl.

Navedeni izleti su mahom celodnevni, ali u zavisnosti od Vaših potreba se mogu prilagodiniti ili skratiti.

Kontakt za organizovanje aktivnosti za grupe koje odsedaju u hotelu:

  • Email: sales@monahm.com