Bajkoviti rezervat prirode Uvac je jedno od najlepših mesta jugozapadne Srbije. U njegovoj dolini smešteno je Radoinjsko jezero i predstavlja pravo parče raja u ovim predelima. Doživite čari gotovo netaknute prirode na uzbudljiv način, uz aktivnosti poput rekreativnog kajaka, penjanja uz stene, trekinga i orijentiring igrice. Idealno za ljubitelji prirode, svežeg vazduha, reka i jezera i sve one koji su spremni da se prepuste novoj avanturi koju će sigurno prepričavati!

Kajak doživljaj je namenjen svima onima koji žele da upoznaju Srbiju iz neke druge perspektive i otkriju najrazličitije skrivene uvale, pećine i rukavce. Avantura je prilagođena učesnicima bez prethodnog iskustva i sva potrebna oprema je obezbeđena (kajak, prsluk, vesla).

Treking je namenjen svima koji žele da dođu u neposredni kontakt sa prirodom kroz penjanje do najlepših vidikovaca ovih krajeva. 

 

Slobodno penjanje, kao sportska i rekreativna aktivnost razvija koncetraciju, osećaj za ravnotežu, oslobađa strah od visine, jača volju i upornost. Uže Vam garantuje potpunu sigurnost i zaštitu od pada. Prirodni ambijent, svež vazduh i sloboda pokreta učiniće da se zaista osetite delom prirode.

Ovu avanturu organizujemo u saradnji sa agencijom Extreme Summit Team, čiji će Vam profesionalni instruktori dati osnovne instrukcije i savete kako biste u potpunosti uživali u avanturi, a njihova stručnost obezbediće da budete bezbedni u svakom trenutku.

Set ovih aktivnosti zajedno sa orijentiring igrama predstavlja celokupan proizvod koji donosi nova iskustva, adrenalinski doživljaj i zabavu u prijatnom ambijentu. Ovo je dobitna kombinacija za jačanje timskog duha, bolje upoznavanje i zbližavanje učesnika koja garantuje povratak pun pozitivne energije!

Kontakt za organizovanje aktivnosti za grupe koje odsedaju u hotelu:

  • Email: sales@monahm.com